Behandelingen

Een beugel

Ze zijn er in verschillende soorten en voor iedere behandeling is er een passende beugel te vinden, we leggen in het kort uit hoe het bij ons in werking gesteld wordt en wat het verloop is in het traject van een beugel.

Verloop van het traject

U komt eerst bij ons voor het ‘eerste consult’ Hierbij word er door de tandarts gekeken of een beugel nodig is. Mocht hieruit komen dat er een beugel nodig is dan wordt er een vervolgbehandeling gemaakt.

In het ’tweede consult’ komt u voor het maken van afdrukken, 2 röntgenfoto’s en meerdere lichtfoto’s. Met deze informatie starten wij met het uitmeten van de behandeling. We gaan zelf aan de slag met deze informatie en komen tot de conclusie wat de beste behandeling is.

Als volgt komt u voor de afspraak ‘bespreken’, in dit gesprek bespreken we het behandelplan. Denk hierbij aan wat voor beugel er nodig is, het financiële plaatje en wat het vervolg gaat worden.

Na al deze afspraken is het dan eindelijk zover, er wordt een afspraak ingepland voor het plaatsen van de beugel. Hierna komt u maandelijks retour bij ons voor de ‘beugelcontrole’.